• Haberler
  • Güncel
  • 2024 Kamu Personel Alımları: Sağlık Bakanlığı, Belediye, Üniversite ve Jandarma Genel Komutanlığı'ndan binlerce işçi ve memur alımı ilanı yayımlandı

2024 Kamu Personel Alımları: Sağlık Bakanlığı, Belediye, Üniversite ve Jandarma Genel Komutanlığı'ndan binlerce işçi ve memur alımı ilanı yayımlandı

2024 yılında Türkiye'de kamu kurumları, sağlık, eğitim, güvenlik gibi çeşitli kritik alanlarda binlerce yeni personel alımı yapacaklarını duyurdu.

2024 Kamu Personel Alımları: Sağlık Bakanlığı, Belediye, Üniversite ve Jandarma Genel Komutanlığı'ndan binlerce işçi ve memur alımı ilanı yayımlandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sağlık Bakanlığı, 36 bin sağlık personeli alımıyla öne çıkarken, belediyeler ve üniversiteler de çeşitli pozisyonlarda alımlar gerçekleştirecek.


İzmir Karabağlar Belediyesi, Siirt Atabağı Belediyesi ve Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi gibi kurumlar, 2024 yılı içinde yapacakları alımlar için başvuru süreçlerini belirledi. Jandarma Genel Komutanlığı ise 323 astsubay ve 200 subay alımı yapacak ve başvurular için belirli tarihleri açıkladı.

Başvurular, ilgili kurumların web siteleri üzerinden yapılabilecek olup, adayların Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmaları, belirli eğitim ve sağlık şartlarını sağlamaları gerekiyor. Kamu personel alımlarına başvuracak adaylar için KPSS gibi sınav sonuçlarının da önemli olduğu vurgulanıyor.

Detaylı başvuru şartları ve ilanlara ilişkin bilgiler, Resmi Gazete ve ilgili kurumların duyuru sayfalarında yer alıyor. Adaylar, başvurularını zamanında ve eksiksiz olarak tamamlamak için süreci dikkatle takip etmeliler.

Bakmadan Geçme