20 yıllık mezunlar Konya'da buluşuyor

AGD-MGV Mezunlar Platformu Konya Başkanı Osman Gökçepınar Uzun yıllardır yapılan geleneksel buluşmamızın 20. yılını coşku ve heyecan içinde karşılıyoruz' dedi.

20 yıllık mezunlar Konya'da buluşuyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Gökçepınar konuyla ilgili yaptığı açıklamasında ‘17 Ağustos Cumartesi günü Saat 19.30 da, Özel Gençlik İlköğretim Okulu'nda gerçekleşecek olan bu anlamlı etkinlik, üniversite yıllarını aynı okulda, kampüste, yurtta ve odada geçiren mezunlarımızın bir araya geleceği özel bir fırsat olacak. 

Üniversite yıllarının oluşturduğu güçlü bağların ve paylaşılan anıların özel bir anlam taşıdığına inanıyoruz. Birlikte geçirilen yılların oluşturduğu güçlü bağların ve paylaşılan anıların bir kez daha yaşatılacağı bu buluşma, sadece eski dostlarımızla değil, aynı zamanda geçmişteki tüm güzel anılarla yeniden bir araya gelme şansı verecek. Bu özel etkinlik, mezunlarımızın aralarındaki kardeşlik duygularını pekiştirecek ve yeni nesillerle bu geleneği yaşatmanın gururunu sağlayacak.Toplantıya tüm mezunlarımız, aileleri ve teşkilat mensupları davetlidir. Katılımınız, bu özel günün daha da anlamlı hale gelmesine katkı sağlayacaktır. Hep birlikte geçmişin izlerini yeniden canlandırmak ve geleceğe umut dolu anılar bırakmak dileğiyle, sizleri aramızda görmekten büyük mutluluk duyacağız'dedi

20 yıllık mezunlar Konya'da buluşuyor

Gökçepınar açıklamasının devamında ise şu cümlelere yer verdi 'Yıllar önce bir grup genç, hayallerinin peşinden gitmek üzere bir araya geldi. Kimi yeni arkadaşlar edinmek, kimi hayatını şekillendirecek deneyimler yaşamak, kimi ise sadece üniversite yıllarını dolu dolu geçirmek istiyordu. İşte o gençlerin geçtiği yılların sonunda, bugün, eski arkadaşlarını, dostlarını ve kardeşlerini yeniden bir araya getirecek bir buluşmanın eşiğindeyiz.
Hikayemizin bir parçası olmanız, geçmişte yaşadığımız güzel anıları tekrar canlandırmak ve geleceğe umut dolu anılar bırakmak için bu özel günümüzde sizleri aramızda görmekten büyük mutluluk duyacağız.
Geçmişin hatıralarıyla dolu bu özel buluşmada, eski dostlarınızla tekrar bir araya gelmenin keyfini birlikte yaşamak dileğiyle, tüm AGD-MGV Mezunlarımızı programımıza davet ediyoruz’ 


 

Bakmadan Geçme