19 Temmuz 2024 Türkiye Gündemi

Bugün Türkiye gündeminde yoğun gelişmeler yaşanacak. İşte gündem başlıkları...

Bugün Türkiye gündeminde yoğun gelişmeler yaşanacak. İşte gündem başlıkları...

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, KKTC'ye Ziyaretlerde Bulunacak

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) temaslarda bulunmak üzere bugün adaya gidiyor. Özel, KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ve Başbakan Ünal Üstel ile görüşmeler gerçekleştirecek. Ayrıca, çeşitli ziyaretlerde bulunacak olan Özel, Cumhuriyet Meclisi Başkanı Zorlu Töre'nin vereceği resepsiyona da katılacak.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Elazığ ve Şanlıurfa'da

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Elazığ'da basın açıklaması yapacak ve Koordinasyon Toplantısı'na katılacak. Daha sonra Şanlıurfa'ya geçecek olan Kurum, burada Şanlıurfa Valiliğini ziyaret edecek ve TOKİ Deprem Konutları'nda incelemelerde bulunacak.

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, KKTC'de

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde çeşitli ziyaretler gerçekleştirecek ve bazı etkinliklere katılacak.

Ekonomi ve Finans Gelişmeleri

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ulusal Deniz Emniyeti Başkanlığında incelemelerde bulunacak ve basın açıklaması yapacak.

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, haftalık para ve banka istatistiklerini açıklayacak. Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu ise haftalık bankacılık sektörü verilerini duyuracak.

Türkiye İstatistik Kurumu, 2023 yılı uluslararası göç istatistiklerini, Haziran ayı motorlu kara taşıtları verilerini ve Mayıs ayı tarımsal girdi fiyat endeksini açıklayacak.

Spor Gündemi

Kadın futbolunda 2025 Avrupa Şampiyonası Elemeleri play-off turu kura çekimi, UEFA'nın İsviçre'deki merkezinde yapılacak ve Türkiye'nin B Ligi 1. play-off turundaki rakibi belli olacak.

UEFA 19 Yaş Altı Avrupa Şampiyonası'na Kuzey İrlanda'da devam edilecek. Türkiye, B Grubu'ndaki ikinci maçında İspanya ile karşılaşacak.

Paris 2024 Olimpiyatları'na katılacak Cimnastik Milli Takımı, hazırlıklar için Fransa'ya gidecek.

Özel Haber

Bakmadan Geçme