16 Temmuz 2024 Türkiye Gündemi

Türkiye'de bugün bu önemli gelişmeler yaşanacak. İşte gündem başlıkları...

Türkiye'de bugün bu önemli gelişmeler yaşanacak. İşte gündem başlıkları:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Kabine Toplantısı'na başkanlık edecek.

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından düzenlenecek "15 Temmuz Milletin Zaferi Destanı" paneline katılacak ve DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ı kabul edecek.

Yasama, Yürütme ve Siyaset:

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Türkiye Adalet Akademisi tarafından Yargıtay Konferans Salonu'nda düzenlenen "Milletin Zaferine Giden Yolda Yargı" paneline iştirak edecek.
TBMM'de CHP ve DEM Parti Meclis grup toplantıları yapılacak ve Genel Kurulda Öğretmenlik Mesleği Kanunu Teklifi'nin görüşmelerine devam edilecek.

Ekonomi ve Finans:

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, İtalya'da düzenlenecek G7 Ticaret Bakanları Toplantısı'na katılacak.
Türkiye İstatistik Kurumu, Mayıs ayına ilişkin hizmet üretim endeksini ve Haziran ayına ilişkin tarım ürünleri üretici fiyat endeksini açıklayacak.

Dünya ve Diplomasi:

İsrail'in Gazze Şeridi'ne saldırıları ve insani krizin yansımaları izlenmeye devam edecek.

Güncel:

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, başkanlığın konferans salonunda düzenlenecek "15 Temmuz Destanı Milletin Zaferi" paneline katılacak.

Spor:

A Milli Kadın Futbol Takımı, 2025 Avrupa Şampiyonası Elemeleri B Ligi 1. Grup'taki altıncı ve son maçında Macaristan ile deplasmanda karşılaşacak.

UEFA 19 Yaş Altı Avrupa Şampiyonası'na Kuzey İrlanda'da devam edilecek ve Türkiye, B Grubu'ndaki ilk maçında Fransa ile mücadele edecek.

Özel Haber

Bakmadan Geçme