1 Ağustos 2024 Türkiye Gündemi

Cumhurbaşkanlığı ve Yüksek Askeri Şura Toplantısı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün Anıtkabir'i ziyaret edecek ve ardından Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Yüksek Askeri Şura (YAŞ) Toplantısı'na katılacak.

CHP Genel Başkanı'nın Ziyaretleri

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin İl Başkanlığı ile Belediye Başkanlığını ziyaret ederek il belediye başkanları toplantısına katılacak.

Sağlık Bakanı'nın Trabzon Programı

Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, Trabzon'da Valiliği, Büyükşehir Belediyesini ve AK Parti İl Başkanlığını ziyaret edecek. Bakan Memişoğlu, Trabzonspor'un 50. yıl etkinliğine katılacak, basın açıklaması yapacak ve İl Sağlık Müdürlüğü'nün sunumuna katılacak.

Ekonomi ve Finans Gündemi

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Trabzon'da Valiliği ve Büyükşehir Belediyesini ziyaret edecek. Ayrıca, Gazete Sayfalarında Şampiyonluk Sergisi'ne katılacak, Trabzon Gazeteciler Cemiyeti ile Türkiye Spor Yazarları Derneği Trabzon Şubesine ziyarette bulunacak ve UEFA Avrupa Ligi 2. eleme turu rövanş karşılaşmasını izleyecek.

Dünya ve Diplomasi

İsrail'in Gazze Şeridi'ne saldırıları ve İsrail-Lübnan sınır hattındaki gerilim bugün de yakından izleniyor.

Spor Gündemi

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda mücadele eden milli sporcuların müsabakalarını izleyecek. A Milli Kadın Voleybol Takımı, C Grubu'ndaki ikinci maçında Dominik Cumhuriyeti ile karşılaşacak. Ayrıca atletizm, okçuluk, yüzme, boks ve yelken branşlarında 16 sporcu daha müsabakaya çıkacak.

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi ikinci eleme turu rövanş maçında Slovakya'nın Ruzomberok takımını konuk edecek. RAMS Başakşehir ise UEFA Konferans Ligi ikinci eleme turu rövanş maçında San Marino'nun La Fiorita ekibine konuk olacak.

Türkiye Futbol Federasyonu ile beIN Medya Grup arasında Trendyol Süper Lig ve Trendyol 1. Lig yayın ihalesinin imza töreni, Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde gerçekleştirilecek. TFF 2. Lig ile TFF 3. Lig'in 2024-2025 sezonu fikstür çekimi, Gençlik ve Spor Bakanlığı Riva Kamp ve Eğitim Merkezi'nde yapılacak.

Özel Haber

Bakmadan Geçme