TCDD 109 işçi alacak

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) İşletmesi Genel Müdürlüğü, 84 tren teşkil ve 25 istasyon operasyon işçisi olmak üzere 109 personel alımı gerçekleştirecek.

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) İşletmesi Genel Müdürlüğü, toplamda 109 yeni personel alımı yapacağını duyurdu.

Resmi Gazete' de yayımlanan ilana göre, TCDD, farklı iş yerlerinde görevlendirilmek üzere belirsiz süreli sözleşmeyle 84 tren teşkil işçisi ve 25 istasyon operasyon işçisi istihdam edecek.

Personel alımına ilişkin ilan, illere göre değişen iş gücü talepleri doğrultusunda, KPSS şartı dikkate alınaral 6 Eylül' e kadar Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden yayımlanacak. Başvuru şartları, evrak teslim tarihleri, sözlü sınavın yeri ve zamanı gibi detaylar ise TCDD' nin resmi internet sitesinde (http://www.tcdd.gov.tr/) ilan edilecek.

Başvuruda bulunacak adayların 31 yaşını doldurmamış olması gerekiyor. 

Başvurular sonrası İŞKUR tarafından oluşturulacak nihai listede yer alan adaylar, belirlenen tarihlerde gerekli belgeleri TCDD İşletmesi Genel Müdürlüğü İnsan Kaynakları Dairesi Başkanlığına teslim edecek.

İşe alınacak 109 kişi, İstanbul, Kırklareli, Tekirdağ, Edirne, Kocaeli, Eskişehir, Kırıkkale, Karabük, Zonguldak, Kayseri, İzmir, Manisa, Uşak, Aydın, Diyarbakır, Muş, Bitlis, Adıyaman, Malatya, Sivas, Hatay, Konya, Kütahya, Isparta ve Afyonkarahisar' da görev yapacak.

AA

Bakmadan Geçme