• Haberler
  • Güncel
  • Skandalların Kadını Hakim G.A. Meslekten İhraç Edildi! Adalet Bakanlığı Resmen Duyurdu!

Skandalların Kadını Hakim G.A. Meslekten İhraç Edildi! Adalet Bakanlığı Resmen Duyurdu!

Adana Adliyesi'nde görev yapan kadın hakimin adı, rüşvet, şantaj, tehdit ve uyuşturucu partileriyle çalkalanıyordu. Adalet Bakanlığı, gündemi sarsan bu olayla ilgili resmi açıklama yaptı ve Hakim G.A.'nın meslekten ihraç edildiğini duyurdu.

Aşk Skandalı Patlak Verdi

2019 yılının Eylül ayında, Adana'da bir sitenin yöneticisi olan Ş.L. ile tanışan Hakim G.A., kısa sürede onunla aşk yaşamaya başladı. Ancak, bu ilişki zamanla büyük bir skandala dönüştü. İddialara göre, G.A. birlikteliklerini gösteren videoları silmesi için Ş.L.'yi tehdit etti. Bu olay, başlatılan soruşturmada pek çok skandalı ortaya çıkardı.

Tehditler ve İtiraflar

Hakim G.A.'nın Ş.L.'ye söyledikleri akıllara durgunluk verdi. "Benim bazı sıkıntılarım var. Sen güçlü bir erkeksin, bana yardımcı olmanı istiyorum. Edirne'de görev yaptığım sırada rüşvet iddiaları ve sahtecilik suçlamaları vardı. Senin beni bu suçlamalardan kurtarmanı, dosyalarımı kapattırmanı ve o kişilerden korumanı istiyorum" dediği öğrenildi.

Cinsel Birliktelik Görüntüleri Paylaşıldı

Hukuken evli ve 20 yaşında bir oğlu olan Hakim G.A., Ş.L. ile cinsel birlikteliklerinin görüntülerini kaydedip karşılıklı olarak birbirleriyle paylaştı. Ancak, Ş.L. hakimin başka erkeklerle de menfaat karşılığında ilişki yaşadığını öğrenince bu ilişkiyi bitirmek istedi.

Tehdit ve Şantaj Devam Etti

Mayıs ayında, Ş.L.'nin tehdit edilmeye başlanmasıyla olay daha da büyüdü. Galericiler sitesinde iş yerine giden Ş.L., iki kişi tarafından "Sende hakime hanımın videoları varmış, bunları silmen gerekiyor. İşyerine girerken veya çıkarken öldürülebilirsin" şeklinde tehdit edildi. Bu tehditlerin ardından Ş.L., kadın hakim hakkında şikayetçi oldu.

500 Milyon Lira Rüşvet İddiası

Ş.L.'nin şikayeti üzerine Hakim G.A. hakkında soruşturma izni verildi. İddialara göre, G.A. Osmaniye Asliye Ceza Mahkemesi'nde "Akaryakıt kaçakçılığı" suçlamasıyla yargılanan sanığın beraat etmesi karşılığında 500 milyon TL rüşvet aldı.

Uyuşturucu Partileri

Hakim G.A.'nın bir özel hastaneden reçetesiz olarak uyuşturucu özelliği bulunan ilaçlar temin ettiği ve pandemi döneminde adli emanetten aldığı metamfetamin maddesi ihtiva eden hapları kullanarak nöbet değişikliği yaptığı belirlendi. Ayrıca, Adana Adliyesi'nde bir Cumhuriyet Başsavcı vekili ve diğer hakimlerle birlikte içki içip, adli emanet deposundan çıkartılan metamfetamin kullanarak parti yaptıkları ortaya çıktı.

Adalet Bakanlığı'ndan Açıklama

Adalet Bakanlığı'ndan yapılan resmi açıklamada, "Adana Adliyesi'nde görevliyken tehdit ve şantaj olaylarına adı karışan Hakim G.A., mesleğinin nüfuz ve itibarını kullanarak yaptığı bu işlemler nedeniyle açığa alınmış olup, başka bir dosya nedeniyle de ihraç edilmiştir." bilgisine yer verildi.

Gündemi sarsan bu skandalın ayrıntıları, adaletin karanlık yüzünü bir kez daha gözler önüne serdi.

Özel Haber

Bakmadan Geçme