• Haberler
  • Güncel
  • Sezin Erbil'in annesi mi, Mehmet Ali Erbil'in ilk eşi Muhsine Şehnaz Kamil kimdir?

Sezin Erbil'in annesi mi, Mehmet Ali Erbil'in ilk eşi Muhsine Şehnaz Kamil kimdir?

Mehmet Ali Erbil'in İlk Eşi Muhsine Şehnaz Kamil Hakkında Bilinmeyenler! Sezin Erbil'in Annesiyle İlgili Şok Detaylar!

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in ilk eşi Muhsine Şehnaz Kamil, özellikle Erbil'in eski eşine olan sadakati ve güveniyle sık sık gündeme geliyor. Peki, Muhsine Şehnaz Kamil kimdir? Sezin Erbil'in annesi olan bu kadının hayatı ve Mehmet Ali Erbil ile olan ilişkisi hakkında bilinmeyenler neler? İşte tüm detaylar...

Muhsine Şehnaz Kamil Kimdir?

Muhsine Şehnaz Kamil, ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in ilk eşi ve Sezin Erbil'in annesi olarak tanınıyor. Mehmet Ali Erbil, gençlik yıllarında devlet tiyatrosunda çalışırken, o dönemler ekonomik olarak zor zamanlar geçiriyordu. Kamil ise zengin bir ailenin kızıydı. Erbil, bu evliliği “turnayı vurmak” olarak nitelendiriyor ve şöyle anlatıyor:

"Muhsine ile çok zengin bir babanın kızı diye evlendim. Devlet tiyatrosunda çalışıyordum, maaşım çok azdı. İç güveysi gittim, ailesi beni evlatları gibi sevdi. Muhsine’ye çok aşık oldum, çok büyük bir aşk yaşadık. Ancak çok kıskançtı. Zamanla her şey tersine döndü. O beni çok sevmeye, aşık olmaya başladı ve evlendik. Allah’tan evlendik ki ilk kızımız Sezin doğdu."

Aşk ve Ayrılık

Mehmet Ali Erbil ve Muhsine Şehnaz Kamil, 1980-1982 yılları arasında evli kaldılar. Erbil, her ne kadar evliliklerinin sona ermesinde kendi hatalarının büyük rol oynadığını kabul etse de, Kamil’e olan güveninin ve sadakatinin her zaman devam ettiğini belirtiyor. Hatta, Erbil'in mali işlerinin detaylarını bile sadece Muhsine Kamil biliyor.

"Hayatımda kimseye Muhsine’ye güvendiğim kadar güvenmedim. Paralarımın nerde olduğunu, kira gelirlerimi sadece o bilir. Bu gerçek aşk, gerçek sevgi... Evliliğimiz benim yaramazlıklarım yüzünden bitti." diyor Erbil.

Sezin Erbil'in Annesi

Muhsine Şehnaz Kamil, Mehmet Ali Erbil’in en büyük kızı olan Sezin Erbil’in de annesi. Evlilikleri sadece iki yıl sürse de, Kamil’in Erbil’in hayatındaki yeri ve önemi her zaman büyük olmuş.

Muhsine Şehnaz Kamil ve Mehmet Ali Erbil'in hikayesi, ünlü şovmenin hayatındaki en büyük aşklardan biri olarak hatırlanıyor. Her ne kadar evlilikleri uzun sürmese de, aralarındaki bağ ve güven, bugün bile konuşulmaya devam ediyor.

Özel Haber

Bakmadan Geçme