Seydişehir Cumhur İttifakı Şehit Aileleri İle İftarda Buluştu!

Cumhur İttifakı Seydişehir Teşkilatı her Ramazan Ayı'nda olduğu gibi bu yılda şehit aileleri ve gazilerle iftar yemeğinde bir araya geldi.

Seydişehir Cumhur İttifakı Şehit Aileleri İle İftarda Buluştu!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Şehit aileleri için düzenlenen iftar yemeğine Cumhur ittifakı Seydişehir Belediye Başkan adayı Abdulmuttalip Demirel, AK Parti ilçe başkanı Kemalettin Atalay, MHP ilçe başkanı Kadir Kocabaş, Ülkü ocakları Seydişehir İlçe başkanı Yasin Yakar, Kadın Kolları Başkanı Fatma Aydın, Gençlik Kolları Başkanı Veysel Yıldırım, Belediye Meclis üyesi adayları, Cumhur ittifakı teşkilatları ile Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Seydişehir Temsilcisi Yakup Söğüt katıldı.

Vatan için şahadet şerbetini içmiş aziz şehitlerimizin aileleri bizim için çok kıymetlidir ve sizlerle mübarek Ramazan ayında aynı sofrada birlikte olmaktan son derece mutluluk duyduk diyerek sözlerine başlayan AK Parti Seydişehir İlçe başkanı Kemalettin Atalay, şehitlerimizin bıraktığı mirası en iyi şekilde koruyacağız ve gelecek nesillere aktaracağız. Şehitlerimizin ve gazilerimizin ailelerine karşı sorumluluklarımız var. Her zaman da destekçiniz olmaya devam edeceğiz. Çünkü ne yaparsak bakalım şehitlerimizin haklarını asla ödeyemeyiz. Yaşadığınız büyük acıyı bizlerde her zaman yüreğimizde hissediyoruz. Şehitlerimize Allah'tan rahmet kıymetli ailelerine sabırlar diliyorum dedi.

İftar öncesi masaları dolaşarak şehit aileler ile sohbet eden ve yakından ilgilenen Cumhur İttifakı Seydişehir Belediye Başkan adayı Abdulmuttalip Demirel yemek sonrası yaptığı konuşmada; Bugün şehitlerimizin bizlere emaneti olan siz kıymetli aileleri ile mübarek Ramazan ayının maneviyatını birlikte yaşamaktan dolayı büyük memnuniyet duyuyorum. Sizlerin evlatları vatan, bayrak ve ezan uğruna şehit olsalar da onlar bizim kalbimizde her zaman yaşıyorlar. İnanıyorum ki şehitlerimiz de şu an burada bizimle beraberlerdir. Şayet kabul ederseniz ben kendimi sizlerin bir evladı ve kardeşi olarak görüyorum. Şehit aileleri olarak sizlerin her zaman başımızın üstünde yeri vardır. Sevincinizde, hüznünüzde her zaman yanınızda olacağız. Cennet vatanımız uğruna hiç tereddüt etmeden canlarını seve seve feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Rabbimden sizlere hayırlı sağlıklı uzun ömürler diliyorum. Bu ülkede okunan ezanlar susmayacak, dalgalanan bayrağımız asla inmeyecektir dedi.

Cumhur ittifakı tarafından şehit aileri onuruna düzenlenen iftar yemeği okunan Kuran-ı Kerim tilavetinin ardından son buldu.

Bakmadan Geçme