Nermin Gül Neden Boşandı?

Şok Ayrılık! Nermin Gül'ün 20 Yıllık Evliliği Sessiz Sedasız Sona Erdi! Nermin'in Enfes Mutfağı'nın Sevilen Sunucusu Nermin Gül Boşandı! İşte Detaylar...

Kanal 7 ekranlarında yayınlanan ve büyük beğeni toplayan "Nermin'in Enfes Mutfağı" programının sunucusu Nermin Gül, özel hayatındaki sürpriz gelişmeyi takipçileriyle paylaştı. 39 yaşındaki yazar ve sunucu, Ocak 2021'de 20 yıllık eşi ve 3 çocuğunun babası Suat Öztürk'ten boşandığını açıkladı.


Sosyal Medyada Duyurdu: "Bu da Son Cevap Olsun"


Nermin Gül, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, boşanma süreciyle ilgili detayları paylaştı. "Canlı yayınımda çok soruldu. 2021'in ocak ayında anlaşmalı bir şekilde evliliğimi sonlandırdım. Bu da son cevap olsun," ifadelerini kullanan Gül, merak edilen sorulara son noktayı koydu.


Nermin Gül Kimdir?

Boşnak göçmeni bir ailenin kızı olan Nermin Gül, 1983 yılında doğdu. Henüz 10 yaşındayken çalışmaya başlayan Gül, zorlu hayat mücadelesi ile dikkat çekti.

20 yıllık evliliğinden bir kız, iki erkek olmak üzere üç çocuğu bulunan Gül, televizyon kariyerine TRT 1 kanalında yayınlanan "Misafirim Var" adlı yemek programıyla başladı. Şu sıralar Kanal 7'de ekrana gelen "Nermin'in Enfes Mutfağı" adlı programın sunuculuğunu üstleniyor.


Geniş Bir Kitleye Hitap Ediyor


Instagram'da 3.2 milyon takipçisi bulunan Nermin Gül, sadece televizyon ekranlarında değil, sosyal medyada da geniş bir hayran kitlesine sahip.

Yemek tarifleri ve mutfak tüyolarıyla bilinen Gül, takipçileriyle etkileşim halinde kalmaya devam ediyor.


Hayranlarından Destek Mesajları Yağıyor

Boşanma haberinin ardından, Nermin Gül'ün takipçileri sosyal medyada destek mesajları yağdırdı. Hayranları, Gül'ün güçlü duruşunu ve başarılarını takdir ederek, yeni hayatında mutluluklar diledi.


Nermin Gül'ün bu sürpriz açıklaması, magazin dünyasında büyük yankı uyandırdı. Gül, işine ve çocuklarına odaklanarak yeni bir sayfa açmaya hazırlanıyor.
 

Özel Haber

Bakmadan Geçme