• Haberler
  • Keşfet
  • Kübra Dizisi Ne Anlatıyor? Kübra Dizisi Ne Zaman Başladı? Kübra Dizisi Oyuncuları Kimler?

Kübra Dizisi Ne Anlatıyor? Kübra Dizisi Ne Zaman Başladı? Kübra Dizisi Oyuncuları Kimler?

Netfilx'de yayınlanan Kübra dizisi Türk yapımı bir dizidir. Dev kadrosu ve gizemli konusuyla farklı maceralara sürükleyen Kübra dizisi merak konusu oldu. Peki, Kübra dizisi ne anlatıyor, konusu ne? İşte, Kübra dizisi hakkında merak edilenler.

Netflix platformunda yayınlanan Kübra dizisi top 10’da yerini aldı. Çağatay Ulusoy’un başrolünde yer aldığı Kübra dizisi gizemli konusuyla dikkat çekiyor. 

İstanbul’da çekilen dizi, arka sokaklarda yaşayan Gökhan isimli bir adamın telefonuna gelen mesajlarla başlayan sıra dışı yolculuğunu anlatıyor.

Kübra Dizisi Ne Zaman Başladı?
Dizinin tanıtım fragmanı büyük ilgi gördü. Kübra dizisi, 18 Ocak 2024 Perşembe günü Netflix’te yayınlanmaya başladı. Dizinin ilk sezonun 8 bölüm olarak yayınlandı. 

Kübra Dizisi Ne Anlatıyor? Kübra Dizisi Ne Zaman Başladı? Kübra Dizisi Oyuncuları Kimler?

Kübra Dizisi ne anlatıyor?
Kübra dizisi, İstanbul’un arka mahallesinde yaşayan ve sevdiği kadınla evlenmek üzere Gökhan’ın hayatını, telefonuna gelen mesajlarla bir anda değişmesiyle başlıyor. 

Sanal bir uygulamada üye olan Gökhan ‘Kübra’ isimli hesaptan gelen  ‘Sen farklısın.’ Mesajıyla farklı olduğunu anlamaya başlıyor. Beklenmedik olaylara karşı bilgi veren ve uyarılarda bulunan Kübra'nın kim olduğunu anlamak Gökhan için zorlu bir yolculuğa dönüşür. Bu yolda hem düşmanları hem de destekçileri var! Gökhan bir anda kendisini "karanlıkla aydınlığın savaşı" olarak gördüğü bir savaşın yanında bulur..

Kübra Dizisi Oyuncuları Kimler?
Kübra dizisinde dev kadrosuyla dikkatleri üzerine çekiyor. Dizinin başrolünde, Gökhan karakterini canlandıran Çağatay Ulusoy yer alıyor. Dizide, Gökhan’ın sevgilisi olan Zeynep karakterini Aslıhan Malbora, Gökhan’ın arkadaşı olan Elif karakterini ise Ahsen Eroğlu oynuyor.

Dizinin diğer oyuncuları arasında Ahmet Mümtaz Taylan, Nazan Kesal, Cihan Talay, Aytek Şayan, Cemalettin Çekmece ve Erdem Şenocak gibi isimler bulunuyor. Dizinin yönetmenliğini ise Yağmur Taylan ve Durul Taylan yapıyor. 

Kübra Dizisi Ne Anlatıyor? Kübra Dizisi Ne Zaman Başladı? Kübra Dizisi Oyuncuları Kimler?

Kübra Dizisi Hangi kitaptan Uyarlama?
Kübra dizisi, Afşin Kum’un Kübra adlı eserinden uyarlanmıştır. Roman, 2019 yılında yayınlanmış ve okuyanların beğenisini kazanmıştı. 
 

Özel Haber

Bakmadan Geçme