Kadınlara özel uyuşturucu eğitimi

Milliyetçi Hareket Partisi Konya İl Başkanlığı Kadın Aile Çocuk ve Engelli Politikalarından Sorumlu(KAÇEP) Başkanlığının düzenlediği 'DEVLET YANINDA' temalı Konya İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Personelinden Uzman Eğitmenlerin katılımıyla 'Uyuşturucu Madde Kullanımıyla Aile İçinde Mücadele' konulu kadınlara özel toplantı MHP Konya İl Binasında gerçekleşti.

Kadınlara özel uyuşturucu eğitimi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Program MHP Konya KAÇEP’ten sorumlu İl Başkan Yardımcısı Yasemin Demir Yurteri’nin konuşmasıyla başladı. Yurteri “Bilindiği gibi MHP Konya İl Başkanlığı olarak İl Başkanımız Sayın Remzi Karaarslan Beyin Başkanlığında Konyalı hemşerilerimizin her zaman yanında olmaya devam ediyoruz. Biz Kadın Aile Çocuk ve Engelli Politikaları (KAÇEP) birimi olarak yaklaşık bir ay önce “DEVLET YANINDA” teması ile kadınlarımızı önemli konularda aydınlatabilmek için toplantılar yapacağımızı duyurarak ilk toplantımızı yapmıştık. Bu gün de Milletimizin en büyük beka sorunu olan Madde Bağımlılığı konusunda hem farkındalık oluşturmak hem de mücadelenin evde başlayacağı düşüncesiyle ikinci toplantımızı gerçekleştirdik. Birazdan Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Personelinden Uzman bir arkadaşımız bizlere bilmediğimiz veya eksik bildiğimiz konularda bizleri aydınlatacak.  Şunu özellikle belirtmek isterim ki Türk Kadını evine de, çocuğuna da, Vatanına da sahip çıkacak kudrete sahiptir. Çocuklarımızı yani geleceğimizi tehdit eden yasaklı maddelere karşı çocuklarımızı korumak için bu toplantı çok önemlidir. Yani bu toplantı Vatan mücadelesidir bu hassas konuya sahip çıkıp geldiğiniz için başta sizlere, bu toplantıyı yapacağımızı kendilerine ilettiğimizde çok mutlu olan ve bizlere her türlü imkanı sunan İl Başkanımız Sayın Remzi Karaarslan ve değerli İl Yönetim Kurulumuza ve cefakarca insan üstü mücadele vererek çalışan bize bu hassas konuyu en güzel anlatacak uzman arkadaşımızı hemen görevlendiren Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüze ve eğitimi veren kıymetli Polis Memuru arkadaşımıza teşekkür ederim” dedi.

Kadınlara özel uyuşturucu eğitimi

Programa katılan MHP MYK Üyesi Güzide Çipan’da “Asil Türk Kadını tarihin her döneminde fedakarca ailesine ve Vatanına sahip çıkmış tarihe adını altın harflerle yazdırmıştır. Yasemin Başkanın da dediği gibi bu konu bir beka meselesidir, böyle önemli bir konuda kadınları aydınlatmak için yapılan bu toplantı bende ziyadesiyle mutlu etti KAÇEP birimimize ve İl Başkanlığımıza teşekkür ederim” dedi Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü personeli uzman eğitmenin sunumu ile devam eden toplantıya katılan MHP’li kadınlar öğrendikleri bilgilerden çok memnum olduklarını dile getirerek hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Kadınlara özel uyuşturucu eğitimi

Bakmadan Geçme