Gülses hemşehrileri ile buluştu

Akşehir'in güzide sanatçısı, Klasik Türk Müziği'nin temsilcilerinden Melihat Gülses, 65. Uluslararası Nasreddin Hoca Şenlikleri kapsamında Akşehir Kültür Merkezi'nde sahne aldı. Misafirler kadife sesli sanatçının sesinden Türk Sanat Müziği'ne ait eserleri dinledi, eşlik etti.

Gülses hemşehrileri ile buluştu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

GÜLSES’DEN KÖKSAL’DAN ANLAMLI HEDİYE
Akşehirli müzik severlerle birlikte keyifli bir konser geçiren Melihat Gülses, her ne kadar Türk Sanat Müziği icra etse de içinde Akşehirliliği ve mızrabın duygusunu her zaman taşıdığını ifade etti. Belediye Başkanı Dr. A. Nuri Köksal’ı sahneye davet eden Gülses, “Başkanım sizlere çok anlamlı bir hediye getirdim. Bunu hemşehrilerimizin önünde vermek isterim. Babamın kanununu getirdim. Bu mirası aslında ailemiz içinde muhafaza edecektik ancak düşündük ki Akşehir çok güzel, akademi çok güzel ve dedik ki bu emanet buraya çok yakışır. Bu sebeple ailemize kalan bu yadigâr artık sizlere emanet.” sözleri ile hediyesini Başkan Köksal’a takdim etti. 

Gülses hemşehrileri ile buluştu
BAŞKAN KÖKSAL, “HAYATIMIN EN BÜYÜK ÖVÜNCÜ AKŞEHİR’DE DOĞMAK”
Kendisine takdim edilen anlamlı hediye karşısında duygulanan Akşehir Belediye Başkanı Dr. A. Nuri Köksal, hayatının en büyük övüncünün Akşehir’de doğmak olduğunun altını çizdi. Başkan Köksal, “Sizler bu övüncü arşı âlâya çıkaran bizim gökteki yıldızlarımızsınız.” diyerek sanatçı Gülses’e teşekkürlerini iletti. 

Bakmadan Geçme