Beşinci Baskısı Yapıldı

Dr. Cemil Paslı'nın kaleme aldığı, mutlu bir ailenin başucu kitabı niteliğindeki 'Ailede Huzur İçin 9 S' beşinci baskıyı yaptı.

Beşinci Baskısı Yapıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Dr. Cemil Paslı konuyla ilgili yaptığı açıklamada, eserin aile konusunda tam bir başucu kitabı haline geldiğini ifade ederek, ‘9 S’ de, ilahiyat, sosyal hizmet, iletişim ve ailenin desteklenmesi alanında STK yöneticisi olarak 2004 yılından buyana biriktirdiği sivil toplum çalışmalarından edindiği tecrübelerini bu eserde birleştirdiğini söyledi. 

Türkiye’nin farklı il ve ilçelerinde aile konusunda verdiği binden fazla konferans sonrasında olumlu geri dönüşler aldığını ifade eden Paslı, günümüzde oldukça önem kazanan ve gündemin baş sırasına yerleşen sağlıklı birey ve huzurlu bir toplum için “kilit taşı” hükmünde olan mutlu bir ailenin teşekkülünü ‘9 S’ üzerine bina ediyor.

Beşinci Baskısı Yapıldı

Eserinde tam anlamıyla kendine has, özgün bir sistem ortaya koyarak, aileyi bir bina gibi tahayyül eden Paslı; ‘sohbet’, ‘sevgi’ ve ‘sabır’ birlikteliğini ana taşıyıcı kolon; ‘sofra’, ‘seyahat’, ‘seccade’, ‘sayfa’, ‘sistem’ ve ‘samimiyet’ birlikteliğini ise destek kolonları olarak tasvir ediyor. Paslı açıklamasında, ‘9 S’ formülünü uygulayan ailelerin en zor ve çetin şartlarda huzur ve mutluluklarını muhafaza edeceklerine dikkat çekiyor.

Çimke Yayınlarından çıkan ‘Ailede Huzur İçin 9 S’ in 5. baskısı okuyucularına ulaşmak üzere raflardaki yerini aldı.
 

Bakmadan Geçme