Aslan, Yunan ekibini eli boş gönderdi!

UEFA Avrupa Ligi'nin ilk haftasında Galatasaray ile PAOK karşılaştı. Sarı- kırmızılı takım mücadeleyi 3-1 kazanarak 3 puanın sahibi oldu.

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi'nin ilk haftasında Yunanistan temsilcisi PAOK'u ağırladı. Sarı- kırmızılı takım mücadeleyi 3-1 kazanarak 3 puanın sahibi oldu. RAMS Park'taki mücadeleye iyi başlayan sarı-kırmızılı ekip, ilk 45 dakikada Victor Osimhen, Yunus Akgün ve Kaan Ayhan ile girdiği önemli pozisyonlardan yararlanamadı.

PAOK ise uzatma bölümü haricinde net pozisyona giremedi. İki takım da fileleri havalandıramayınca devre arasına 0-0 eşitlikle girildi.

Aslan, Yunan ekibini eli boş gönderdi!

3-1 KAZANDI!

Karşılaşmanın ikinci yarısına hızlı başlayan "Cimbom", 48. dakikada Abdul Rahman Baba'nın kendi kalesine attığı golle 1-0 öne geçti. Rakibinden baskı yiyen sarı-kırmızılılar, 67. dakikada Giannis Konstantelias'ın golüne engel olamayınca skora denge geldi.

Aslan, Yunan ekibini eli boş gönderdi!

Oyuna ağırlığını koyan Galatasaray, 75. dakikada Yunus Akgün ile bir kez daha ağları sarsarak 2-1'lik üstünlük kurdu. Kısa süreli paniğe rağmen değişikliklerle oyunu tutan sarı-kırmızılılar, 90+5. dakikada Mauro Icardi'nin golüyle sahadan 3-1 galip ayrıldı.

AA

Bakmadan Geçme