• Haberler
  • Teknoloji
  • AKINSOFT, SHOW TV 'Deha' Dizisinin ana sponsoru olarak yerini Aldı!

AKINSOFT, SHOW TV 'Deha' Dizisinin ana sponsoru olarak yerini Aldı!

Türkiye'nin teknoloji öncüsü AKINSOFT, SHOW TV'de yayın hayatına başlayan 'Deha' dizisinin ana sponsoru olarak büyük bir adım atıyor. Yapay zeka, robotik ve yazılım alanında Türkiye'nin lider markası olan AKINSOFT, yenilikçi teknolojilerinin yanı sıra, Türk televizyon dizilerine de katkı sağlamaya devam ediyor.

AKINSOFT, SHOW TV 'Deha' Dizisinin ana sponsoru olarak yerini Aldı!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Dizinin jeneriklerinde, "Türkiye'nin Yazılım ve Robotik Markası AKINSOFT" sloganıyla gururla yer alarak, ülkemizin teknoloji ve yazılım sektöründeki lider pozisyonunu bir kez daha gözler önüne seren AKINSOFT, teknoloji ve inovasyonun gücünü geniş kitlelere tanıtıyor olmaktan büyük bir memnuniyet duyuyor.

Bu sponsorluk, AKINSOFT'un yalnızca teknoloji geliştirme alanında değil, aynı zamanda kültürel ve sanatsal projelere verdiği desteğin de bir göstergesi oluyor. "Deha" dizisinin heyecan verici hikayesi ve gelişen teknolojiyle uyumlu yapısı, AKINSOFT'un vizyonuyla mükemmel bir bütünlük sağlıyor.

Yapay zeka, robotik ve yazılım çözümlerinde öncü olan AKINSOFT, geleceği bugünden inşa etmek adına attığı adımlarla, sektörün lideri olmaya devam ediyor. SHOW TV’nin yeni yapımı "Deha" ile başlayan bu heyecan verici yolculukta, AKINSOFT tüm izleyicileri sunduğu yenilikçi teknolojilerle buluşturmaya devam ediyor.
  
 

Bakmadan Geçme