25 Haziran 2024 Türkiye Gündemi

Bugün Türkiye gündeminde önemli gelişmeler yaşanacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın polis akademisindeki mezuniyet törenine katılması, CHP, MHP ve DEM'in meclis grup toplantıları ile spor arenasındaki gelişmeler, Türkiye gündeminde önemli bir bulacak.

Bugün Türkiye gündeminde önemli gelişmeler yaşanacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın polis akademisindeki mezuniyet törenine katılması, CHP, MHP ve DEM'in meclis grup toplantıları ile spor arenasındaki gelişmeler, Türkiye gündeminde önemli bir bulacak.

Yasama, Yürütme ve Siyaset

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gölbaşı Polis Akademisi'nde düzenlenen "Polis Akademisi Mezuniyet Töreni"ne katılacak.
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Büyük Aile Platformu STK başkanlarını ve Çekya Dışişleri Bakanı Jan Lipavsky'yi kabul edecek, ayrıca Polis Akademisi Mezuniyet Töreni'ne de iştirak edecek.
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde gerçekleştirilecek Ekonomi Koordinasyon Kurulu toplantısına başkanlık edecek.

TBMM'den

CHP, MHP ve DEM Parti Meclis grup toplantıları gerçekleştirilecek.
Genel Kurulda, kripto varlıklara ilişkin düzenlemeler içeren Sermaye Piyasası Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'nin görüşmelerine başlanacak.

Ekonomi ve Finans

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, MODSİMMER TRUBA Veri Merkezi Açılışı ve ARF Süper Bilgisayarı Tanıtım Töreni'ne katılacak.
Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Türkiye-Tunus Yatırım ve İş Forumu'na ve yuvarlak masa toplantılarına iştirak edecek, ayrıca ikili görüşmelerde bulunacak.
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, Nisan ayına ilişkin konut fiyat endeksini açıklayacak.

Dünya ve Diplomasi

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Çekya Dışişleri Bakanı Jan Lipavsky ile ortak basın toplantısı düzenleyecek.
İsrail'in Gazze Şeridi'ne saldırıları ve insani krizin yansımaları izlenmeye devam ediliyor.

Spor

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'na (EURO 2024) Almanya'da devam edilecek. D Grubu'nda Hollanda-Avusturya ve Fransa-Polonya, C Grubu'nda ise İngiltere-Slovenya ve Danimarka-Sırbistan maçları oynanacak.
A Milli Futbol Takımı, EURO 2024 F Grubu'nda 26 Haziran Çarşamba günü Çekya ile yapacağı üçüncü maçın hazırlıklarını kamp tesislerinde tamamlayacak. Teknik direktör Vincenzo Montella ve bir milli futbolcu, Hamburg'da karşılaşmanın yapılacağı Volkspark Stadı'nda düzenlenecek basın toplantısında soruları cevaplayacak.
Fenerbahçe Futbol A Takımı, yeni sezon hazırlıklarını Topuk Yaylası'ndaki tesislerinde taraftarlara açık antrenmanla sürdürecek.
.

Özel Haber

Bakmadan Geçme