• Haberler
  • Spor
  • Mauro Icardi: 'İnşallah şampiyon olacağız'

Mauro Icardi: 'İnşallah şampiyon olacağız'

70'inci Gillette Milliyet Yılın Sporcusu ödül töreninde 2023 yılın enleri sahiplerini buldu. Sarı-kırmızılı takımın Arjantinli futbolcusu Mauro Icardi, yılın futbolcusu seçildi.

Törenin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Mauro Icardi, 70 yıldır yapılan böyle bir organizasyonda ödüle layık görüldüğü için teşekkür ettiğini söyledi.

Mauro Icardi, "Geçen sezon şampiyon olduk. Harika bir sezon geçirdik. Bu sezon da inşallah şampiyon olacağız. Yaptığımız şeylerle gurur duyuyorum" dedi.

Şampiyon olmaları için her maçı kazanmaları gerektiğini dile getiren başarılı futbolcu, "38 maç var, maksimum sayıda maçı kazanıp onun sonunda şampiyon olunuyor. Her maçın benim için ayrı önemi var. Adım adım gitmemiz gerekiyor. Fatih Karagümrük maçını da kazanmamız gerekiyor. Sonra derbi için hazırlanacağız. O maçı da kazanmak için sahaya çıkacağız" diye konuştu.

"Çocukların hayalleri büyüyor"

Türkiye’deki çocukların ona olan ilgisinin hatırlatılması üzerine Icardi, Çocuklara da dokunuş yapıyor olmanın çok önemli olduğunu vurgulayarak sözlerini şöyle tamamladı: "Futbol herkesin ruhunu harekete geçiren bir şey. Sahada yaptığım şeylerle çocuklara örnek olabilmek çok önemli. Yaptığımız şeyleri görerek çocukların da hayalleri büyüyor. Onlar da büyük başarılara imza atacak ve biz de bunlarla gurur duyacağız."

Bakmadan Geçme