• Haberler
  • Konya
  • Lastik patlamasıyla sonuçlanan kaza: Ereğli'de 4 yaralı

Lastik patlamasıyla sonuçlanan kaza: Ereğli'de 4 yaralı

Denizli'den Mersin'e giden bir aile, Ereğli'de otomobillerinin lastiğinin patlaması sonucu kaza yaparak 4 kişi yaralandı.

Denizli'den Mersin'deki bir yakınlarının cenazesine katılmak üzere yola çıkan aile, Konya'nın Ereğli ilçesinde kaza yaptı. Otomobilin lastiği patladıktan sonra defalarca takla atması sonucu 1'i ağır 4 kişi yaralandı.

Kaza, Adana-Konya karayolu üzerinde Bulgurluk mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; Denizli'den Mersin'e doğru seyir halinde olan Medeni A. yönetimindeki 20 BKD 02 plakalı otomobil, Ereğli ilçesine ulaştığında ön lastiğinin patlaması sonucu kontrolden çıktı. Sürücü, direksiyon hakimiyetini kaybederek otomobilin savrulmasına engel olamadı ve araç birçok kez takla attıktan sonra yol kenarındaki bir bahçeye devrildi.

Kazada otomobil sürücüsü Medeni A. ile araçta bulunan Veli A., Refik A. ve B.Ö. isimli çocuk yaralandı. Olay yerine çağrılan sağlık, itfaiye, polis ve jandarma ekipleri hızla müdahale etti. Yaralılar, Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Araç, takla attığı bahçeden çekici yardımıyla çıkarıldı.

Kazada ağır yaralanan Refik A., Konya'da yapılan ilk müdahalenin ardından Denizli Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edildi. Diğer yaralıların durumunun ise iyi olduğu bildirildi. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Yorumlar 1
Medeni Aytekin 29 Nisan 2024 00:16

Kazayı yapan benim çok şükür iyiyim Konyada hastaneden kendi imkanlarımızla hiç bir yardım almadan Denizliye geldik yani sevk edilmedik

Bakmadan Geçme