• Haberler
  • Konya
  • Akşehir Belediyesi'nde kadro şekillendi! Yeni müdürler ve yerleri açıklandı

Akşehir Belediyesi'nde kadro şekillendi! Yeni müdürler ve yerleri açıklandı

31 Mart yerel seçileri sonrası Akşehir Belediyesi'nde idari kadro şekillenmeye başladı. Yerel seçimler sonrası Akşehir'in yeni belediye başkanı seçilen Ahmet Nuri Köksal, 'Yeni Nesi Belediyecilik' anlayışı ile idari kadroda değişikliğe gitti.

Akşehir Belediyesi'nde kadro şekillendi! Yeni müdürler ve yerleri açıklandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Akşehir’in yeni Belediye Başkanı Ahmet Nuri Köksal, mazbatasını almasının ardından çalışmalara başladı. Köksal yeni dönemde Akşehir’e hizmet verecek olan idari kadroda değişikliğe gitti.  

Yapılan çalışmalar sonucunda, yeni yönetimin belirlendiği açıklandı. Açıklamada bazı stratejik müdürlüklerde değişikliğe gidilirken diğer müdürlüklerde ise mevcut kadro ile devam edileceği kararı alındığı bildirildi.  

İDARI İŞLERDEN SORUMLU BAŞKAN YARDIMCISI TANER ERCAN OLDU 

Yeni Başkan Köksal, başkan yardımcılığı kadrosunu baştan aşağı yeniledi. Buna göre, İdari İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Taner Ercan oldu.  

Önceki dönem başkan yardımcıları olan İbrahim Öncel, başkan yardımcılığı görevinden Muhtarlık İşleri Müdürü olarak atandı. Mevlüt Yiğit ise İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürü olarak atandı.  

YENİ ÖZEL KALEM MÜDÜRÜ ERAY ZENGİN OLDU 

Akşehir Belediye Başkanı Ahmet Nuri Köksal’ın yeni dönemde çalışmalar yürüteceği Özel Kalem Müdürü Eray Zengin oldu. 

DÖRT FARKLI BİRİME YENİ MÜDÜR ATANDI 

Belediye tarafından yapılan açıklamada dört farklı müdürlükte yönetici değişikliğine gidildiği belirtildi. Değişiklik yapılan müdürlüklerde ise kurum içinden görevlendirme yapılması dikkat çekti.  

Yönetici değişikliği yapılan müdürlükler ise şu şekilde; 

Park Bahçeler Müdürlüğüne görevi Murat Ferit Altun, Fen İşleri Müdürlüğü görevine Kadir Koç, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü görevine Emrah Yaşar, Emlak ve İstimlak Müdürlüğü görevine ise Sezai Kılınç getirildi.  

AKŞEHİR BELEDİYESİNDE YENİ MÜDÜRLÜK KAZANDIRILDI

Köksal, göreve geldiği ilk günlerde Akşehir'de yeni müdürlükler açılacağını müjdelemişti. Köksal, Akşehir halkına daha iyi hizmet verebilmek için Kırsal Hizmetler Müdürlüğü açtı. Yeni müdürlüğe, Emlak İstimlak Müdürlüğü görevini yürüten Mehmet Tunçez atandı.   

3 ESKİ MÜDÜR YENİ GÖREVLERİNDE

Önceki dönemde müdür olarak hizmet veren üç memurun yeni görevleri ve birimleri belli oldu. Özel Kalem Müdürü olarak görev yapan İsmail Kıyıcı’nın Mali Hizmetler Müdürlüğü’ne, Akabinde Muhtarlık İşleri Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğü görevinden alınan İzzet Çetin memur olarak Fen İşlerin'e, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mehmet Korkusuz ise aynı birimde memur olarak atandı.

Bakmadan Geçme